Apparaten en accessoires
Kruidenboter flatbreads
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
8 stuks
Ingrediënten
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (optioneel)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
1045 kJ /
250 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Basilicumpesto
10min
Tzatziki
20min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Poedersuiker
5min
Appeltaart
1u.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Dropijs
8u. 30min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
BBQ-saus
20min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.